Wij en de bosklassen

Dossier leerling Jij en jouw klas   Contracten   Jouw bagage

Deze pagina printen

Blijf kennismaken! Ik, de Petit Fagnard, zal overal met je meegaan, maar ik ben zelf maar een kind. Daarom heb ik de activiteiten van de bosklassen overgelaten aan ervaren instructeurs. Ze heten Marc. Zij zorgen voor de educatieve onderdelen: het presenteren en animeren van de activiteiten, het organiseren van de uitstapjes, enz.

Marc en Stéphane zijn verantwoordelijk voor het bedrijf

Marie-Yvonne en Hélene zijn ook getrouwd en moeders. Zij kuisen en zijn bekwame kokkinnen!

Onze motivaties

We willen de mogelijkheid geven aan alle kinderen om het prachtig gebied van de Hoge Venen te ontdekken. Maar wij geloven erin dat deze ontdekking niet op een passieve en toeristische manier moet gebeuren. Daarom hebben wij een tal van activiteiten voor jou en jouw klas voorbereid.

Onze wens

We willen jullie goed ontvangen.

De animatie, het gebouw, de omgeving … dit allemaal staat enkel en alleen voor jullie klaar. Er zullen geen andere groepen ter plaatse zijn. Wij willen dat jullie zich, in een gezellige sfeer, thuis voelen.

Jouw openluchtklas

In de titel openluchtklas lees je de woorden klas en openlucht.

De klas is een groep die goed overeen moet komen. Door goed overeen te komen kan je gemakkelijker dingen bijleren.

Samen

image-fagnard-250x274Je moet ernaar verlangen om onderling te delen. Jij en jouw klas zullen, waarschijnlijk zonder dat jullie het door hebben, iets van jullie regio mee in jullie bagage nemen. Het is altijd interessant om te vernemen waar jullie allen vandaan komen. Welke stad? Welke school? We willen graag jouw accent horen!

Jullie leraren kunnen hun werkervaring aan ons doorgeven. We zullen erg graag met hen aan de praat gaan.

Van onze kant, zullen wij jullie veel doen ontdekken over de natuur, de Hoge Venen, en hoe je deze moet respecteren.

Snap je het nu? We hebben veel te delen. De natuur is een zeer goede omgeving om elkaar te ontmoeten. We moeten ons onderling op ons gemak voelen.